• Facebook
  • Foursquare
  • Instagram
  • Flickr
  • Pinterest
  • Google+
  • Twitter
  • Tripadvisor
  • tumblr
  • YouTube
  • blog.hu
top banner

Eseménynaptár


Minden nap    5:00 - 20:30 - Tokaj
A Bodrogzug területét mutatja be a Bodrogzug tanösvény, a kisvíznél is járható csatornák, valamint a Bodrog-folyó mentén elhelyezett tájékoztató táblák segítségével segít jobban megismerni a területet. A tanösvény bemutatja a Bodrogzug védelmének okait, a táj ...
Minden nap    11:00 - 18:00 - Tokaj
Hajókirándulásaink nem garantált programok, tehát az elindulás feltétele egy minimális létszám részvétele. A hajókirándulásra kérjük előre jelentkezzenek névvel és elérhetőséggel. Csoportoknak a programokat a leírt időponttól eltérően bármikor elindítjuk (min. 40-50 ...
Minden nap    10:00 - 20:00 - Mád
Kóstolja meg a HOLDVÖLGY birtok legszebb borait, köztük rangos hazai és külföldi borversenyek aranyérmes tételeit, amelyek itthon és külföldön számos Michelin-csillagos étterem borlapján szerepelnek. Várja Önt a Vince Awards 2016 és 2017 „Legjobb ...
Minden nap    10:00 - 20:00 - Tállya
Tokaj-Hegyalját a legegyszerűbben a borain keresztül lehet felfedezni és megérteni. Tállyát körülveszik a borvidék legértékesebb szőlőskertjei, a mintegy 60 dűlő jelentős része első osztályú.
2017-12-12    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-13    17:00 - 21:00 - Tokaj
MoziMax Tokaj - Decemberi moziműsor kínálat.
2017-12-13    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-13    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-13    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-14    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-14    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-14    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-15    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2017-12-15    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-15    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-15    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-15    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2017-12-16    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2017-12-16    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-16    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-16    10:00 - 18:00 - Tokaj
Tokaji Kávépörkölő Manufaktúra és a Tokaj Kincsei Egyesület tisztelettel meghívja Önt Sulyóczki Rita és Titkóné Takács Mónika művészek munkáit bemutató " Csodák pedig léteznek" című rajz és festmény kiállításra!
2017-12-16    16:00 - 18:00 - Rátka
Szeretettel várjuk az együtt ünnepelni kívánó családtagokat és barátokat adventi gyertyagyújtásra és az ünnepi programokra.  
2017-12-16    10:00 - 21:00 - Tokaj
Ismét ZsenArt Kiállítás a Paulay Borházban az idei tokaji Adventi Forgatagon.
2017-12-16    10:00 - 17:00 - Tolcsva
Arcbőröd szépsége, fiatalossága magabiztossá tesz. Gyere el karácsony előtt és mi megszépítünk az ünnepekre.
2017-12-16    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-16    16:00 - 22:00 - Tokaj
Mindenkit szeretettel várunk Tokajban a Kossuth téren megrendezésre kerülő Adventi forgatagon!
2017-12-16    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2017-12-16    19:00 - 21:00 - Bodrogkeresztúr
A színész-énekesnő a szentesi gimnázium híres irodalmi-drámai tagozatára járt, majd Budapesten a Színház- és Filmművészet Főiskola prózai színész szakán végzett, hat évvel később a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán diplomázott énekesnőként. Náray ...
2017-12-16    10:00 - 17:00 - Tokaj
Szeretettel meghívjuk Mikulás és Advent alkalmából a Varázshegyre, ahol a Mikulás segédje, a Zöld Manó mindenféle vidám, játékos feladatról gondoskodik!
2017-12-17    17:00 - 18:00 - Tokaj
Szeretettel várunk minden érdeklődőt Tokaj város főterén, az adventi vasárnapokon gyertyagyújtási programjainkra, melyeket kulturális műsorokkal is színesítünk.
2017-12-17    17:00 - 19:00 - Mád
Monok község Önkormányzata szeretettel hívja és várja 2017-es adventi programjaira.
2017-12-17    17:00 - 19:00 - Tokaj
Tokaj Város Vegyeskara szeretettel hívja Önt és kedves családját, barátait a tokaji Jézus szíve katolikus templomban megrendezendő adventi hangversenyre.
2017-12-17    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2017-12-19    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-20    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-20    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-20    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-21    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-21    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-21    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-22    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2017-12-22    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-22    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-22    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-22    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2017-12-23    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2017-12-23    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-23    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-23    17:00 - 18:00 - Rátka
Szeretettel várjuk az együtt ünnepelni kívánó családtagokat és barátokat adventi gyertyagyújtásra és az ünnepi programokra.  
2017-12-23    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-23    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2017-12-24    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2017-12-25    19:00 - 21:00 - Tarcal
Hagyományos zenekar helyett poharak játsszák a főszerepet Varga Bence tolmácsolásában.. Varázslatos egyedi élményt nyújtva "énekelnek" a poharak! Nemzetközi, hazai slágerek karácsonyi hangulatban. Időpont: 2017. december 25., 19:00 ...
2017-12-26    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-27    17:00 - 22:00 - Tokaj
MoziMax Tokaj - Decemberi moziműsor kínálat.
2017-12-27    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-27    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-27    17:00 - 19:00 - Tokaj
A Tokaj Alapítvány és a Colas szervezésében a Kossuth -díjas Ghymes Együttes ad karácsonyi koncertet.
2017-12-27    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-28    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-28    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-28    19:00 - 23:59 - Szerencs
Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a tavalyi, nagy sikerű Karácsonyi Retro Fesztivál idén is megrendezésre kerül!
2017-12-28    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-29    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2017-12-29    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-29    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-29    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-29    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2017-12-30    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2017-12-30    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2017-12-30    10:00 - 17:00 - Tolcsva
A kastélyépítészetéről legnevezetesebb településen számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Tolcsva műemlékekben bővelkedő utcácskáin végigsétálva önkéntelenül botlunk bele a  18. század építészeti műremekeibe. Érdemes ellátogatni a nemrég felújított, ...
2017-12-30    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2017-12-30    10:00 - 15:00 - Tokaj
Az Extreme Trail Hungary SE rendezésében ismét egy igazán különleges futóversenyre hívunk titeket. A szeptemberi rendezvény után garantáljuk ismét a jó hangulatot, a jellegzetes és izgalmas új útvonalakat és azt az élményt, hogy ez lesz az évutolsó versenye, ami a lábadban ...
2017-12-30    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2017-12-31    19:00 - 23:59 - Tokaj
Jöjjön és ünnepelje meg az év utolsó napját a Présben!
2017-12-31    19:00 - 0:00 - Tokaj
Töltse velünk 2017-es év utolsó óráit. 
2017-12-31    19:00 - 23:59 - Sárospatak
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Singer Szilveszter!
2017-12-31    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-03    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-03    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-04    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-04    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-05    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-05    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-05    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-05    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-06    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-06    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-06    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-06    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-07    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-10    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-10    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-11    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-11    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-12    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-12    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-12    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-12    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-13    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-13    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-13    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-13    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-14    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-17    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-17    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-18    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-18    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-19    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-19    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-19    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-19    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-20    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-20    19:00 - 22:00 - Szerencs
Móricz Zsigmond: Sári BíróVígjáték két részben Előadás helyszíne: Szerencs, Rákóczi Vár színházterem.
2018-01-20    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-20    9:00 - 21:00 - Mád
Immár negyedik alkalommal invitáljuk Önöket Vince napi szőlő áldásra!  
2018-01-20    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-20    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-21    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-23    15:00 - 18:00 - Szerencs
Móricz Zsigmond: Sári BíróVígjáték két részben Előadás helyszíne: Szerencs, Rákóczi Vár színházterem.
2018-01-24    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-24    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-25    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-25    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-26    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-26    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-26    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-26    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-27    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-27    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-27    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-27    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-28    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-31    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-31    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-01    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-01    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-02    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-02    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-02    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-02    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-03    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-03    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-03    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-03    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-04    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-07    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-07    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-08    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-08    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-09    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-09    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-09    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-09    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-10    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-10    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-10    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-10    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-11    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-14    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-14    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-15    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-15    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-16    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-16    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-16    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-16    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-17    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-17    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-17    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-17    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-18    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-21    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-21    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-22    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-22    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-23    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-23    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-23    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-23    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-24    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-24    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-24    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-24    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-25    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-28    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-28    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-01    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-01    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-02    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-02    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-02    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-02    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-03-03    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-03    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-03    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-03    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-03-04    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-03-07    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-07    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-08    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-08    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-09    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-09    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-09    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-10    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-10    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-10    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...