• Facebook
  • Foursquare
  • Instagram
  • Flickr
  • Pinterest
  • Google+
  • Twitter
  • Tripadvisor
  • tumblr
  • YouTube
  • blog.hu
top banner

Eseménynaptár


Minden nap    5:00 - 20:30 - Tokaj
A Bodrogzug területét mutatja be a Bodrogzug tanösvény, a kisvíznél is járható csatornák, valamint a Bodrog-folyó mentén elhelyezett tájékoztató táblák segítségével segít jobban megismerni a területet. A tanösvény bemutatja a Bodrogzug védelmének okait, a táj ...
Minden nap    11:00 - 18:00 - Tokaj
Hajókirándulásaink nem garantált programok, tehát az elindulás feltétele egy minimális létszám részvétele. A hajókirándulásra kérjük előre jelentkezzenek névvel és elérhetőséggel. Csoportoknak a programokat a leírt időponttól eltérően bármikor elindítjuk (min. 40-50 ...
Minden nap    10:00 - 20:00 - Mád
Kóstolja meg a HOLDVÖLGY birtok legszebb borait, köztük rangos hazai és külföldi borversenyek aranyérmes tételeit, amelyek itthon és külföldön számos Michelin-csillagos étterem borlapján szerepelnek. Várja Önt a Vince Awards 2016 és 2017 „Legjobb ...
Minden nap    10:00 - 20:00 - Tállya
Tokaj-Hegyalját a legegyszerűbben a borain keresztül lehet felfedezni és megérteni. Tállyát körülveszik a borvidék legértékesebb szőlőskertjei, a mintegy 60 dűlő jelentős része első osztályú.
2018-01-18    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-18    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-19    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-19    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-19    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-19    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-19    17:00 - 20:00 - Mád
Immár negyedik alkalommal invitáljuk Önöket Vince napi szőlő áldásra!  
2018-01-20    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-20    19:00 - 22:00 - Szerencs
Móricz Zsigmond: Sári BíróVígjáték két részben Előadás helyszíne: Szerencs, Rákóczi Vár színházterem.
2018-01-20    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-20    19:00 - 21:00 - Bodrogkeresztúr
Felicián műsorában a legnagyobb klasszikusok mellett filmzenék, népdalok és saját szerzeményei szólalnak meg. Játsszon bármit, az magán hordozza egyedi, senkivel össze nem téveszthető stílusát, zenei sármja játszi könnyedséggel nyitja meg a hallgatók szívét a komolyzene ...
2018-01-20    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-20    10:00 - 12:00 - Tokaj
Nyolcadik éve annak, hogy az Vince-napi szőlőszenteléssel nyitják az évet Tokajban. A világörökségi borvidék névadó városa szőlőszenteléssel és az újbor megáldásával ünnepli Vince napját.
2018-01-20    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-20    9:00 - 21:00 - Mád
Immár negyedik alkalommal invitáljuk Önöket Vince napi szőlő áldásra!  
2018-01-21    14:00 - 23:59 - Erdőbénye
Hegyalja múltja, jelene – „a miocén kortól napjainkig”.
2018-01-21    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-22    17:00 - 19:00 - Tokaj
A hagyományoknak megfelelően idén is egy napon ünnepli Tokaj a városnapot és a Magyar Kultúra Napját. Az ünnepségen adják át a Tokaj Város Díszpolgára, a Pro Urbe Tokaj, a Tokaj Város Kultúrájáért és az Önzetlenül Tokajért elismeréseket.  
2018-01-23    15:00 - 18:00 - Szerencs
Móricz Zsigmond: Sári BíróVígjáték két részben Előadás helyszíne: Szerencs, Rákóczi Vár színházterem.
2018-01-24    17:00 - 21:00 - Tokaj
MoziMax Tokaj Januári moziműsor.
2018-01-24    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-24    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-25    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-25    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-26    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-26    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-26    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-26    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-26    19:00 - 21:00 - Tokaj
Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül az ellenzéki frakció titkárnőjével (Jane) egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve, azonnal találnak egy ”hullát” az ablakban. Richard végül ...
2018-01-27    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-01-27    17:00 - 18:30 - Tokaj
Barokk zene várja a klasszikus zene kedvelőit Tokajban.
2018-01-27    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-27    18:30 - 23:00 - Mád
Steve Litke, 2000 óta Michelin-csillagos kaliforniai séf Mádra látogat, hogy Horváth Gáborral, a Gusteau Étterem séfjével egy felejthetetlen vacsorát készítsenek vendégeinknek.
2018-01-27    16:00 - 17:00 - Tolcsva
A sátoraljaújhelyi, sokak által jól ismert Hangásznégyes ismert és megismerésre méltó darabokkal melegíti fel a szívünket és lelkünket a sötét, hideg téli estéke után.
2018-01-27    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-01-27    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-27    19:00 - 20:30 - Bodrogkeresztúr
"1957-ben Budapesten születtem. Az első dalokat édesanyámtól tanultam, aki a híres kunhegyesi táncos, tréfafa és nótafa, Tanka Gábor lányaként sok ilyet tudott. Erdélyben, Moldvában, Felvidéken, Somogyban, Nagykunságban, Nyírségben... dalokat, meséket, tréfákat ...
2018-01-28    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-01-29    18:00 - 20:00 - Szerencs
A Kossuth-díjas Berecz András az Ökrös, az Egyszólam és az Újstílus együttesek énekeseként tűnt fel, de mesemondóként éppoly számottevő, sőt talán még népszerűbb.
2018-01-31    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-01-31    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-01    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-01    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-02    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-02    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-02    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-02    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-03    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-03    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-03    14:00 - 19:00 - Tokaj
Mindenkit szeretettel várunk Tokajban a Világörökségi Múzeumban megtartandó Farsangi Mulatságra!
2018-02-03    19:00 - 21:00 - Bodrogkeresztúr
A Budapesti Dohnányi Zenekar szólamvezetőiből összeállt formáció garancia a magas színvonalú klasszikus zenei produkcióra. A zenekar előadói a világ nagy zenei pódiumait megjárt művészek, akik az itthoni nagyobb fesztiválokon is rendszeresen lépnek színpadra.
2018-02-03    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-03    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-04    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-07    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-07    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-08    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-08    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-09    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-09    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-09    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-09    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-10    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-10    19:00 - 21:00 - Tokaj
Négy olasz-amerikai nagyszülő ül a vasárnapi ebédnél hétről hétre, és várja az unokát a nyüzsgő New York-i belvárosból. És ha már együtt vannak, elszabadul a konyhaművészet meg a valódi olasz téboly. Csakhogy Nick nagy bejelentésre készül...
2018-02-10    19:00 - 23:59 - Mád
2018.február 10.-én Mádon új helyszínen kerül megrendezésre a Tokaji Borbarátnők 14. Jótékonysági Bálja.
2018-02-10    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-10    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-10    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-11    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-14    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-14    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-15    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-15    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-16    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-16    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-16    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-16    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-17    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-17    19:00 - 23:59 - Tokaj
A Mozgi Milán Támogatásáért Alapítvány a Tokaji Futball Club és Tokaj Város Önkormányzata támogatásával idén Jótékonysági Sportbált rendez.
2018-02-17    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-17    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-17    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-18    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-21    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-21    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-22    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-22    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-23    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-23    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-23    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-23    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-24    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-02-24    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-24    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-02-24    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-25    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-02-28    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-02-28    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-01    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-01    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-02    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-02    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-02    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-02    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-03-03    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-03    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-03    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-03    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-03-04    14:00 - 21:00 - Rátka
Disznótoros programunk október végétől indul és várhatóan jövő év február végéig tart. A program résztvevői megismerkedhetnek a helyi disznóvágás sajátosságaival, az Angyal Borászat kiváló boraival és pálinkáival.  
2018-03-07    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-07    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-08    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-08    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-09    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-09    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-09    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-10    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-10    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-10    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-14    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-14    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-15    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-15    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-16    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-16    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-16    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-17    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-17    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-17    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-21    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-21    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-22    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-22    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-23    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-23    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-23    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-24    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-24    9:00 - 15:00 - Tarcal
2018-ban ismét megrendezésre kerül, a szezonnyítónak is nevezett Kőfejtő Cross XCM Mtb, Triál és Terepfutó verseny, ahol sok újítással készülünk a versenyzőknek.
2018-03-24    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-24    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-28    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-28    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-29    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-29    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-30    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-30    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-30    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-03-31    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-03-31    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-03-31    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-04-04    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-04-04    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-04-05    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-04-05    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-04-06    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-04-06    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-04-06    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-04-07    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-04-07    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-04-07    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-04-11    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-04-11    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-04-12    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-04-12    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-04-13    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-04-13    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-04-13    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-04-14    19:00 - 21:00 - Rátka
Minden héten pénteken az Angyal Borászat 19 órai kezdéssel garantált borkóstolót és bemutatót tart. Részvételi díj 3000.-/fő amely egy két órás programot tartalmaz, melynek keretében megismerkedhetnek részletesen a borászatban történő munkafolyamatokkal, a ...
2018-04-14    12:00 - 23:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-04-14    12:00 - 23:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...
2018-04-18    12:00 - 22:00 - Mád
3 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Hideg tökfőzelék krémleves,füstölt pisztráng   Szent Tamás ...
2018-04-18    12:00 - 22:00 - Mád
4 fogásos borebéd/borvacsora a Gusteau Kulináris Élményműhelyben. Menü: Szent Tamás Mád Furmint 2015 Tejfölös fejtett bableves   Szent Tamás Nyúlászó Furmint – Hárslevelű ...