Fehér borok, színes kultúra

Közlekedés, bérlés

Buszbérlés, hajó, kenubérlés, kerékpárbérlés, egyéb közlekedési eszközök, amelyek elérhetőek a térségünkben. Válogasson, s foglalja le az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatásokat!

3910 Tokaj, Serház út 1.
Tel: +36 47 352 125
E-mail: tokaj@tourinform.hu


Kékcápák Kenukölcsönző

A "KÉKCÁPÁK" VÍZITÚRÁK és KENUKÖLCSÖNZÕ vállalkozás telephelye Tokajban van. Földrajzi helyzetünkbõl adódóan cégünk elsõsorban Észak-Magyarország folyóin, a Tiszán, a Bodrogon, a Hernádon és a Sajón indít túrákat. Szolgáltatásaink: vízitúrák szervezése,...

Pirint Taxi

Személygépkocsis, kisbuszos személyszállító vállalkozó. Taxis személyszállítás. Ha taxira van szüksége Tokajban és környékén, akkor hívja a +36 30 958 7495-es telefonszámot.https://pirinttaxi.com/

Szilaj Lovas Panzió

Tokajtól 5 km-re a tiszaladányi Holt-Tisza partján a Szilaj Lovas Panzió egész évben színvonalas szállásaiba várja a lovasturizmus vendégeit. A parton stég és csónak fogadja a horgászokat.

Terepjárós túrák Tokaj környékén | ...

Légy részese az élménynek! Próbáld ki Tokaj legújabb attrakcióját! Páratlan kilátás a Zemplén vulkáni kúpjáról Tokaj-Tarcal-Bodrogkeresztúr érintésével.

Tokaji városnéző kisvonat

Ismerje meg Tokajt a városnéző kisvonattal!

Zemplén Tourist utazási iroda

A Zemplén Tourist a térség meghatározó utazási vállalkozása. Sikerük kulcsa a közel 30 évnyi tapasztalatban, a szakma iránti elkötelezettségben és a folytonos megújulásban rejlik.