#borozzotthon

Újabb nyári Katlan programokCsányi Sándor színházi estje – Hogyan értsük félre a nőket?

Időpont: 2021. július 18., 20:00; esőnap: 2021. július 19., 20:00
Helyszín: Fesztiválkatlan Nagyszínpad
Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)
Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.Kolera a Vackor csoportban – Bödőcs Tibor önálló estje

Időpont: 2021. augusztus 27., 20:00; esőnap: 2021. augusztus 29., 20.00
Helyszín: Fesztiválkatlan Nagyszínpad
 “Előzenekar”: Tóth Edu
Bödőcs Tibor ötödik önálló estje az emberiség nagy kérdéseiről és a hétköznapok prózai kis pillanatairól szól. A szókimondó műsorban a bödőcsi univerzum állandó bolygói Búcsúszentlászó, Magyarország mellett most új témák is előkerülnek. A többi legyen meglepetés.

Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!