Szüreti Borzsongás a THE Tokaji Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban!
ElolvasomMárton napi libanapok és Újbor kóstoló

Időpont: 2025. november 7-9.
Helyszín: Barka Galéria Hotel és Étterem | Tállya
„Libát enni, bort inni – Márton napján kötelező.” - tartja a magyar népi mondás, mi pedig nem merünk, de nem is akarunk ellenkezni!
Mire számíthatsz?
A hétvége folyamán Márton napi ételeket kóstolhatsz a Barka Éttermében:
• Cserepes libaragu leves fermentált zöldségekkel
• Konfitált libacomb, paszternák krém, erdei gombák, lilakáposzta, édesburgonya
• "Macaron", lúdláb krém
• Konfitált libacomb, paszternák krém, erdei gombák, lilakáposzta, édesburgonya
• "Macaron", lúdláb krém
(A Barka Éttermében elérhető november 7-9. között)
Újbor kóstoló:
A hagyomány szerint Márton napjára az újbor kiforr, így ez (is) a borkóstolás idejét jelenti!
Tállya egyik legkiemelkedőbb dűlőjében, a Vároldal tetején fogjuk megkóstolni a Tokaj Art Wine újborai közül valamennyit a szőlészünk szakszerű vezetésével
Tállya egyik legkiemelkedőbb dűlőjében, a Vároldal tetején fogjuk megkóstolni a Tokaj Art Wine újborai közül valamennyit a szőlészünk szakszerű vezetésével
(A program díja 5.000 Ft / fő, amely a helyszínen fizetendő)
Különleges pezsgőkészítésben vehetsz részt:
Hamar újbor, akkor új pezsgő! Debütál a 2023-as pezsgő
Te magad határozhatod meg a pezsgőd ízvilágát is izgalmas likőrökkel, 2 sajátkészítésű pezsgővel leszel gazdagabb, amelyet Te magad készítesz, hiszen a degorzsálás folyamatát is megmutatjuk és ki is próbálhatjátok.
Te magad határozhatod meg a pezsgőd ízvilágát is izgalmas likőrökkel, 2 sajátkészítésű pezsgővel leszel gazdagabb, amelyet Te magad készítesz, hiszen a degorzsálás folyamatát is megmutatjuk és ki is próbálhatjátok.
(A program díja 18.900 Ft / fő, amely tartalmazza a 2 üveg pezsgőt)
Lámpás készítés - kézműves foglalkozás gyerekeknek és felnőtteknek
A legötletesebb lámpást díjazzuk!
(A program ára 2.500 Ft / fő)
A programokra az alábbi elérhetőségeken tudtok jelentkezni:










