Szüreti Borzsongás a THE Tokaji Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban!
ElolvasomKombucha workshop - Tanulj élő teát készíteni!

Időpont: 2025. november 15., 11.00
Helyszín: Barka Galéria Hotel és Étterem | Tállya
Kombucha Workshop – Tanuld meg az élő teát készíteni!
Tudjuk, hogy egészen hihetetlen, de hozunk egy alkoholmentes pezsgő italt is, amivel támogathatod a szervezeted a hűvösebb időszakban is.
Szeretnél egy természetes, pezsgő, probiotikus italt, amit te magad is könnyedén elkészíthetsz otthon? Gyere el Kombucha Workshopunkra, és bevezetünk a fermentálás varázslatos világába!
Mi vár rád?
• Megtanulod, mi is az a kombucha és hogyan működik a fermentáció
• Megmutatjuk, hogyan készítsd el az első saját italodat – a teától a palackozásig.
• Szó lesz ízesítésről, tárolásról, hibákról és tippekről a tökéletes buborékokhoz.
• A természetből gyűjtött termésekkel, virágokkal ízesítheted a kombuchádat kedved szerint.
• Haza is vihetsz egy darab élő kombucha kultúrát (SCOBY-t), hogy otthon folytathasd a kísérletezést.
• Megmutatjuk, hogyan készítsd el az első saját italodat – a teától a palackozásig.
• Szó lesz ízesítésről, tárolásról, hibákról és tippekről a tökéletes buborékokhoz.
• A természetből gyűjtött termésekkel, virágokkal ízesítheted a kombuchádat kedved szerint.
• Haza is vihetsz egy darab élő kombucha kultúrát (SCOBY-t), hogy otthon folytathasd a kísérletezést.
Természetesen a borokról és a pezsgőről sem feledkezünk meg: Tokaj Art Wine borok és pezsgők kíséretében zajlik a foglalkozás
EAT ART Főzőiskola - Barka Galéria Hotel & Étteremű
Időtartam: kb. 2 óra
Részvételi díj: 9500 Ft / fő
Kezdőknek és haladóknak is tökéletes!
A workshop-on való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi elérhetőségeken tehetsz meg:
A workshop-on való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi elérhetőségeken tehetsz meg:
06703239295
info@tokajartwine.hu
info@tokajartwine.hu
Várunk!










