Szüreti Borzsongás a THE Tokaji Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban!
ElolvasomBorvacsora - Figula Mihály, Balassa István és Kiss Gábor

Időpont: 2025. december 6., 18.00
Helyszín: Winestone Étterem | Tokaj
Egy különleges, ünnepi hangulatú estére invitálunk, ahol három kiváló borász – Figula Mihály, Balassa István és Kiss Gábor – személyesen mutatják be boraikat egy gondosan megalkotott, fine dining menüsor mellett.
Menü - kulináris élmények 6 fogásban:
Menü - kulináris élmények 6 fogásban:
• Amuse bouche: Passiógyümölcs & „Kacsa” – Furmint-hab
• Pankómorzsában sült sertésfül – ázsiai majonéz, házi ketchup
• Füstölt marhanyelv – cékla, tormakrém, tokaji redukció
• Konfitált sertéspofa – fermentált fokhagymás karfiolpüré, kapribogyó, kalácsmorzsa
• Véreshurka terrine – borjúcsülök, paszternák, sült alma, hagyma, jus
• Csokoládémousse – kávé crumble, cékla, meggy, malátapor
Kínált borok:
• Pankómorzsában sült sertésfül – ázsiai majonéz, házi ketchup
• Füstölt marhanyelv – cékla, tormakrém, tokaji redukció
• Konfitált sertéspofa – fermentált fokhagymás karfiolpüré, kapribogyó, kalácsmorzsa
• Véreshurka terrine – borjúcsülök, paszternák, sült alma, hagyma, jus
• Csokoládémousse – kávé crumble, cékla, meggy, malátapor
Kínált borok:
A három borász válogatott tételei – többek között:
• Figula Mihály – 2023 Baricska
• Balassa István – 2024 Mézes-Mály „Villő”
• Kiss Gábor – 2022 Code, 2022 Enigma
• …és néhány meglepetés tétel!
• Figula Mihály – 2023 Baricska
• Balassa István – 2024 Mézes-Mály „Villő”
• Kiss Gábor – 2022 Code, 2022 Enigma
• …és néhány meglepetés tétel!
Részvételi díj: 39.000 Ft / fő
Foglalás: +36 47 352 344
Foglalás: +36 47 352 344








