Fehér borok, színes kultúra

Tokaji Vízitúra KözpontA Tokaji Vízitúra Központ kajak-kenu pont és vízitúra megállóhely a Bodrog partján. A tokaji Fesztiválkatlan közelében bérelhető víziturisztikai eszközök és felszerelések széles tárházával (túrakenu, túrakajak, sit on top kajak, surfski, SUP, pedálos SUP, sárkányhajó) és egyéb szolgáltatásokkal (túraszervezés, túravezetés, hajószállítás, személyszállítás, sátorozási lehetőség, kávézó / büfé, csa4sypatépítő programok, rendezvények) várja a túrázókat, családokat, céges csapatokat.

A Bodrog és a Tisza összefolyása, valamint a Bodrogzug egyaránt könnyen megközelíthető innen, így remek kiindulópont akár tiszai, akár bodrogi, bodrogzugi túrákhoz.
A Lapátos védjeggyel rendelkező Tokaji Vízitúra Központ vízitúra megállóhely megtalálható az Evezzitthon.hu portálon bemutatott kajak-kenu pontok között is.
A Tokaji Vízitúra Központ ad otthont a Vízivándor tábor szervezett vízitúra programsorozat egyik megállóhelyének is. Az iskolás csoportok vezetett túrák során ismerkedhetnek meg a Bodrog és a Tisza környező vízitúra útvonalaival.

A Tokaji Vízitúra Központ nyitva tartása

Hajóbérlés:
A Tokaji Vízitúra Központ bérelhető hajók és kapcsolódó felszerelések (lapát, mentőmellények különböző méretben, kötelező felszereléscsomag, hordó) széles tárházával várja a vízitúrázókat, vendégeket, érdeklődőket. Kérjük, előzetesen érdeklődjenek az eszközök foglaltságáról!


Túravezetés:
A Tokaji Vízitúra Központ vezetett túrák, csillagtúrák szervezését is vállalja. Túravezető segítségével lehet beevezni a közeli vízivilág és a Bodrogzug rejtett vízitúra útvonalait.


Rendezvényhelyszín:
A Tokaji Vízitúra Központ területén sportrendezvényeket, esküvőket, megnyitókat, átadókat, csapatépítőket, sajtónyilvános bejelentéshez kapcsolódó rendezvényeket és más eseményeket is meg lehet tartani. Egyszerre legfeljebb 150-200 fő befogadására alkalmas a terület.


Kapcsolat:

Cím: 3910 Tokaj, Bodrogkeresztúri út 5.
Telefon: +36 20 413 0979
E-mail: info@tokajiviziturakozpont.hu
Honlap: https://tokajiviziturakozpont.hu