Fehér borok, színes kultúra

Juliet VictorA Juliet Victor küldetése megteremteni a világ legjobb tokaji borait, tovább mélyíteni a hozzájuk kapcsolódó, kivételes mesterségbeli tudást és újra definiálni a magyar borokról alkotott elképzelést, szerte a világon.
 
Magyarország elsőrangú és kivételes borainak legjava. A Váradi család Vaxco birtoka Mádon, az Unesco világörökség részévé nyilvánított, történelmi, tokaji borvidék területén található. Egy kivételesen gazdag terroir, amely különféle termőtalajok találkozásából keletkezett. A Juliet Victor sokrétű világa megteremti a tökéletes egyensúlyt történelmi és modern között: nagy múltú terroir és csúcstechnológiát alkalmazó előállítás.
A Juliet Victor elegáns, száraz fehér és igazán egyedülálló, édes desszertborokat alkot a bor szerelmeseinek. A Juliet Victor név az elegancia lényegének és a legmagasabb minőség iránti elkötelezettségnek a szimbóluma.
 
A borászat
Mád, mint Tokaj-Hegyalja egyik jelentős történelmi települése, a borvidék meghatározó szőlőterületeivel rendelkezik. E területek változatos vulkanikus talaja, ideális fekvése és egyedi mikroklímája révén magas minőségű, izgalmas borok megszületésének adnak lehetőséget. A borok létrejöttének a szőlőterület, a szőlő és az ezeket kezelő, évszázadok alatt csiszolódott, emberi tudás mellett egy fontos eleme még a borászati épület is. Hegyaljára jellemző módon Mádon is a borászatok többségében nem kint a szőlőben, hanem a település történelmi szerkezetében helyezkednek el, beleilleszkedve a település szövetébe, lakó-és különféle középületek szomszédságában.
 
Területek
A Juliet Victor számára a világhírű tokaji borvidék szívében található Mád történelmi községe tökéletes éghajlati feltételeket, termőtalajt és bortermelő területet biztosít, amely az egyedülálló fermentáció és az érlelési folyamatok képeségének, mesterségbeli tudásának is táptalajává válik. Összesen 33 hektár termőterület.
Dűlőink: Betsek, Bomboly, Király, Úrágya, Szent Tamás, Holdvölgy, Veresek, Hasznos.


Borok
A Juliet Victor, kivételes borai és gazdag terroirja révén a legnemesebb borok egyik megalkotója. Az egyedülálló ízekkel, színekkel és komplexitással a Juliet Victor Magyarország legrangosabb és legkivételesebb borainak lényegét ragadja meg és kelti életre. A Juliet Victor sokrétű világa megteremti a tökéletes egyensúlyt történelem és modernitás között: történelmi terroir és csúcstechnológiát alkalmazó előállítás. A Juliet Victor elegáns száraz fehér és igazán egyedülálló, édes desszertborokat alkot meg a bor szerelmeseinek.

Kapcsolat:
Juliet Victor
3909 Mád, József Attila utca 25.
Telefon: +36 30 2590665
E-mail: info@julietvictor.hu