Fehér borok, színes kultúra

Hegyalja Gyöngyszeme Panzió

A vendégház gyönyörű vidéken, a Zemplénben, Mád központjától 5 km-re, Tokaj-Hegyalja egy sváb településén, Rátkán várja vendégeit.  Minden lehetőség adott egy pihentető hétvége, egy hosszú hétvége, néhány kellemes nap eltöltéséhez, a teljes feltöltődéshez.

Az eredeti népi építészeti stílus jegyeit magán viselő épületben, mely kielégíti a mai kor emberének minden igényét, 21 fő elhelyezésére nyílik lehetőség. A teljes kikapcsolódáshoz, az aktív pihenéshez kültéri medence, infra szauna, gőz szauna, minigolf pálya, jakuzzi áll vendégeink rendelkezésére.

Négy szoba a tetőtérben található, melyek mindegyike klíma berendezéssel, sötétítő rolóval, szúnyoghálóval van ellátva. A földszinten 3 szoba található, kettő közülük az udvarra nyílik, egy a közös helyiségbe. Minden szobánk zuhanyzóval, wc-vel ellátott, s mindegyikben síkképernyős televízió készülék is van. A közös helyiségben vendégeink elkészíthetik reggelijüket. (nagyobb főzések is  lehetségesek külön térítés ellenében)

A csoportok számára külön bejárattal, a panzió hátsó részében egy nagy terem található, ahol saját programjaikat le tudják bonyolítani. 25-30 fő kényelmesen elfér.

A kulináris élvezetek kedvelőinek sváb ételspecialitásokat, ízletes kemencés ételeket ajánlunk (minimum 12 fő), igénybevételéhez viszont előzetesen kell egyeztetni. Aki a szabadban főzés híve, bográcsfőzéshez, szalonnasütéshez biztosítottak a feltételek, eszközök.

Vendégházban K&H, OTP, MKB Szép kártyát is elfogadnak. Az udvari zárt parkoló 5 személygépkocsi számára kialakított.

A szobák minimum 2 éjszakára, hosszú hétvégéken legalább 3 éjszakára foglalhatóak. Igény szerint a teljes vendégház is foglalható előzetes egyeztetés alapján.


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu