Fehér borok, színes kultúra

Eseménynaptár


Minden nap    11:00 - 18:00 - Tokaj
A menetrend szerinti sétahajójáratokon a hajó a Bodrog folyón halad Tokaj városa mellett, ott visszafordul, majd a Tiszán a strandig megy és 50 perc elteltével ugyanott köt ki, ahol beszálltak vendégek.
Minden nap    10:00 - 18:00 - Hercegkút
A Tokaj-hegyaljai Götz Pincészet egy kis sváb településen, a festői környezetben elhelyezkedő Hercegkúton található, Sárospataktól mintegy 3 kilométerre. A falu büszkesége, a 2002 óta a világörökség részét képező Kőporosi és Gombos-hegyi pincesor. Utóbbi pincék között ...
Minden nap    10:00 - 18:00 - Mezőzombor
A Disznókő saját tokaji-stílust teremtett, amely kidomborítja a legendás tokaji aszú egyedülálló értékeit és a termőterület sajátosságait. Ezekben a modern stílusú, nemes édes borokban eszményi egyensúlyt alkot a gyümölcs tisztasága, a szőlőfajtáinkra jellemző ...
Minden nap    15:00 - 20:00 - Hercegkút
Zemplénben kalandozva kihagyhatatlan élmény és páratlan vendégszeretet fogad mindenkit a hercegkúti Gombos-hegyi pincesoron. Ki gondolná, hogy közel 200 kisebb-nagyobb pince található a községben?
Minden nap    10:00 - 19:00 - Bodrogkisfalud
A bodrogkisfaludi Várhegy évszádok óta a tokaji borvidék egyik legértékesebb dűlőjeként van számon tartva. Nevéhez különböző nemesi családok és történetek is kötődnek, nem véletlenül az egyik legkeresettebb dűlője a borvidéknek.