#borozzotthon

Tállya & Art | Kortárs művészeti kiállítás az Oroszlános Borhotel és Étteremben
Időpont: 2021. szeptember 14. - 2021. november 14.
Helyszín: Tállya, Oroszlános Borhotel és Étterem

Szeptember 11-től két hónapon keresztül kortárs művészet kiállítás az Oroszlános Borhotel és Étteremben.
Gyertek és tekintsétek meg Lázár Kristóf és Veres Balázs műveit az Oroszlános udvarán és a hotelben!

Megnyitó: 2021. szeptember 11., este

LÁZÁR KRISTÓF
Lázár Kristóf (1996) 2020- ban fejezte be tanulmányait a Magyar Képtőművészeti Egyetem Festőművész karán. A klasszikus festészet és a digitális képalkotás határmezsgyéjén alkotó művészt az emberi megismerés korlátoltsága, az ebből adódó metafizikus borzongás illetve az ismeretlentől való félelem foglalkoztatja. A jelenleg Budapesten élő és alkotó művésztől kiállított munkák izgalmas lenyomata az aktuális, újgenerációs festészet hangulatának.

VERES BALÁZS
Veres Balázs (1982) szobrász, konstruktív, absztrakt betonmunkái mind az anyag más-más tulajdonságaira apellálnak, ezáltal újszerű képet adva a beton lényegéről, fogalmáról. A pécsi származású művész 2003- ban találkozott először a betonnal mint szobrászati anyaggal, Csurgai Ferenc szobrászművész jóvoltából, azóta vált számára az elsődleges alapanyaggá. A Budakalászon alkotó szobrász az utóbbi években nemcsak Magyarország egyik legelismertebb betonszobrászává vált de közösségi munkájával is erősen hozzájárul a beton művészeti nézőpontú minél szélesebb körű megismertetéséhez.
A műalkotások megvásárálására is van lehetőség!

Bővebb információ a Tállya & Art / 09.11 - 11.14. / Kortárs művészeti kiállítás az Oroszlános Borhotel és Étteremben Facebook-eseményben.
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!