#borozzotthon

Szegiért Közalapítvány

Tokaj-hegyalja történelmi borvidék, a világörökség része. Szegi a Bodrog folyó partján, Tokajtól 12, Szerencstől 15, Sárospataktól 25 km távolságra. Az idelátogatók megtalálják mindazt, ami a kikapcsolódáshoz, pihenéshez szükséges. Horgászhat, vadászhat, kirándulhat. A folyóparton vízi turisztikai bázis van,ahol kiköthet a vízi vándor. Tábort üthet, zuhanyozhat, süthet főzhet. Kulturált, tiszta mosdók állnak rendelkezésre nőknek, férfiaknak. A faluban borkóstolásra több pincében is lehetőség van, akár díjnyertes borokból. Kijelölt turistautak, kerékpárutak vannak a túrázók számára. Jelenleg több szálláshely épül, a növekvő igények kielégítésére. Egész évben programokkal várjuk az érdeklődőket, itt nem lehet unatkozni. 
Szegi adottságainál fogva jó kiinduló pont a környék megismeréséhez.
Ilyen közel a Bodrog, a vasútvonal (állomással), a település, a közút (37-es) és a hegyek erdővel, szőlővel, borospincékkel sehol nincs a borvidéken.
Sok nyugdíjas horgász reggel Budapesten a Keleti Pályaudvaron vonatra száll, Szegiben leszáll, kis séta a Bodrog partig, horgászat egész nap, vagy ameddig jól esik, majd vissza. Este a vacsora friss hal a Bodrogból, mellé kellemes borocska Szegiből.
Egészségünkre!

Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!