#borozzotthon

Soltész Borház

A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján jöjjön létre.  Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradícionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.

Borkóstolással egybekötött pincelátogatás

Szeretettel várjuk családi pincékbe a tokaji bor kedvelőit. A riolittufába vájt évszázados pince Tolcsván, a Kopaszka - dűlői pincesoron található. A szőlőhegyek lábánál fekvő pince és környezete a maga egyszerűségében is kiváló lehetőséget nyújt kisebb – nagyobb baráti társaságoknak a borok kóstolására és a kellemes időtöltésre. A klasszikus borkóstoláson túl - melyben száraz és édes borok is szerepelnek - az aszú kedvelőinek, kifejezetten egy édes borokból álló sorral kedveskedünk, melyben édes szamorodnit, és különböző évjáratú 3, 4, és 5 puttonyos aszúkat lehet kóstolni.

A borokhoz illő italkorcsolyáról is gondoskodunk, amely vendégeink ízlésének megfelelően lehet helyi termelőktől származó sajttál, vagy saját kemencénkben sült rusztikus kenyérlepény, péksütemény.

 


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

Interaktív térkép
Borpincék | Vendéglátás
Utazástervező "mit" kategóriája
Pincelátogatás, borkóstolás
Tippek
Borbarátoknak | Családoknak, barátoknak
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!