#borozzotthon

Paulay Borház és Vendégház

A Paulay Borház születésének története:
Léteznek olyan épületek, amelyek már ránézésre többre hivatottak, mint társaik. Pont ilyen Paluay Ede (1836-1894) neves Nemzeti Színház igazgató, drámaíró, műfordító,dráma pedagógus szülőháza; amely Tokaj történelmi városmagjában, a Hajdú köz 11. szám alatt található. A ház az 1700-as években épült, az évszázadok során többször bővítették illetve átépítették. Az 1950-es években a Csíki család tulajdonába került, majd két generációval később, 2010-ben elhatároztuk, hogy egy családi borászatot hozunk benne létre. 2011 májusában elkezdtük a ház teljes körű felújítását. A munkálatok során célunk volt, hogy a ház eredeti jellegét megőrizzük, a mai kor igényeinek megfelelő korszerűsítés mellett.
A tetőtérben összkomfortos vendégszobák kialakítására kerül sor, ahol nyugodt körülmények között pihenheti ki magát a fáradt utazó.

Pincénk:

A ház teljes alapterületén lévő pincében, mely tökéletes menedéket nyújt a nyári forróság és a téli zimankó ellen vendégeink megkóstolhatják az általunk készített borokat.
A kitűnő borok mellett saját termelésű mézünket, lekvárjainkat és az általuk termesztett idény gyümölcsöket fogyaszthatják el családias körülmények között.

Panzió:

A borház tetőterében 3 darab két ágyas szoba és 1 két szobás, négy fős apartman várja a kedves vendégeket. Összességében 10 férőhelyes a szálláshely, és szükség esetén a szobák pótágyazhatóak. Mindegyik szobához külön WC, fürdőszoba tartozik.

Reggelit igény szerint biztosítunk, melyet a vendégek számára kialakított konyhában, vagy a vendég teraszon szervírozunk, mely ideális helyszín a nyár esti borozgatásokhoz is.

Parkolásra, zárt helyen, a borház udvarán van lehetőség.

Szeretettel várjuk vendégeinket!


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

Tippek:
Borbarátoknak | Családoknak, barátoknak
Interaktív térkép
Szállás | Borpincék | Vendéglátás | Magánszállás
Szolgáltatások
    Vendéglátás: Borozó
    Magánszállás/Ifjúsági/turista szolgáltatások: FSZ/ZU külön szobákban | Közös konyha | Mosdó saját szobákban | Társalgó | WC saját szobákban

Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Grafikus ellenőrző kód


Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!