#borozzotthon

Mikuláshajó Tokajban

Időpont: 2019. november 30. - 2019. december 6.
Helyszín: Tokaj, Halra Bor Étterem alatti kikötőből

A tavalyi sikeres szezon után, idén új előadással  folytatódik a Mikulás kaland a Tokajt övező vizeken. Vidám mesevilágba csöppenhetnek a résztvevő gyerekek és felnőttek, ahol a Szegedi Miniszínház előadását követően minden gyermeknek személyesen, egyesével a Mikulás adja át a csomagot, közben pedig közösen megbeszélik az elmúlt esztendőben történteket néhány szóban. Lehetőség van a program végén mindenkinek a szereplőkkel egy fotót készíteni emlékül.

Várok mindenkit a fedélzetre! - A Mikulás

Hajókirándulási időpontok: 2019. november 30. - december 6. között 09:00, 11:00, 13:00 és 15:00 órakor folyamatosan.

Amennyiben a hajó köd, vagy egyéb előre nem látható tényező miatt nem tud elindulni, úgy az előadás megtartásra kerül és minden résztvevő egy következő évben beváltható hajójegyet kap ajándékba.

Jegyek: A szabad időpontok megtalálhatóak online foglalási rendszerünkben.
Online jegyvásárlás: www.hajokirandulas.hu

Jegyárak:

  • Gyermek: 3.000 Ft/fő, mely tartalmazza az ajándékcsomagot.
  • Felnőtt (kísérő): 2.500 Ft/fő
  • Gyerekcsoportok pedagógus kísérői részére ingyenes

A jegyet váltani a fent meghirdetett időpontokra lehetséges, a programon való részvétel kizárólag az arra az időpontra váltott jeggyel történhet. A jegy tartalmazza hajóút, az előadás és az ajándékcsomag árát (gyermekek esetében). Minden jegy egy meghatározott időpontra és járatra szól, más időpontban felhasználni nincs lehetőség. Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a helyszínen kizárólag abban az esetben tudunk jegyet értékesíteni, ha nem fogytak el elővételben, ezért kérünk mindenkit, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett elővételben váltsák meg jegyeiket online vagy a megadott helyszíneken.


Étkezés:
A messzebbről érkező gyermek csoportok részére lehetőség van előzetesen csoportos étkezést rendelni a Halra- Bor Étteremben az info@hajokirandulas.hu email címen.
Családok részére a Halra Bor Étterem étlapját ajánljuk, ahol a program előtt vagy után étlapról fogyaszthatnak.

Parkolás:
A HAJÓ NEM A MEGSZOKOTT KIKÖTŐNKBŐL INDUL! Indulás a Halra Bor Étterem udvarán található pontonról (a közúti híd rakamazi hídfőjénél)! Parkolás szemben a Teknősbékaháznál.  

Interaktív térkép
Program
Utazástervező "mit" kategóriája
Családos | Esemény, rendezvény | Hajózás
Esemény típusok
Programok | Sétahajózás | Szabadidő
TEXT_VASARLOK_ERTEKELESE
NO_REVIEWS_YET