#borozzotthon

Katlan Classic Party | Cooky

Idén is vár a nyár legnagyobb házibulija! Az elmúlt 20 év legnagyobb hazai és külföldi slágereivel várják a discóba vágyókat. A fergeteges party házigazdája DJ Dezi, aki egyedülálló videó discó show-val készül, az este sztárvendége Cooky.

Időpont: 2020. augusztus 29., 23.00 - 04.00
Helyszín: Tokaj, Fesztiválkatlan


Cooky Párizsban született, a francia fővárosban szerezte meg 1992-ben rádiós és televíziós főiskolai diplomáját is. A következő hat évben, a két legnagyobb francia zenei rádióban, az NRJ-ben és a FUN-ban dolgozott. 1998-ban költözött Magyarországra és Miskolcon a Sky Music Rádióban kezdett dolgozni. Ezt követte Érden a Junior Rádió, utána Budapest Extrém Rádió majd a Rádió1, a Music Fm, és újra a Rádió1.

Közben sokat szerepelt különböző műsorokban, a TV2-ben a Nagy Duettben zsűritagként találkozhattunk vele, és ő volt a műsorvezetője az Ezek megőrültek produkciónak. Utána jött az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen műsor, majd a Konyhafőnök VIP. Ő volt a műsorvezetője a Kész Átverés Show-nak is.

2002 óta járja az országot, mint DJ. Sokan hallhatták már saját dalát a Love Againt, amit a tervek szerint egy Király Viktorral közös alkotás követ majd.

Zenei stílusa a mainstream, slágeresebb vonal, de nagyon jól kever classic house darabokat is.


Bővebb informácia a Cooky // Katlan Classic Party // Tokaj - Fesztiválkatlan Facebook-eseményben

TEXT_VASARLOK_ERTEKELESE
NO_REVIEWS_YET