• Facebook
  • Foursquare
  • Instagram
  • Flickr
  • Pinterest
  • Google+
  • Twitter
  • Tripadvisor
  • tumblr
  • YouTube
  • blog.hu
top banner

Húsvét a Bodrogzugban

Időpont: 2019. április 21. 10.00 - 17.00
Helyszín: Tokaj

Idén április közepén kezdjük évadnyitó ártéri vízitúránkat és bízunk benne, hogy most is szép időnk lesz.

Program:
Két mesés folyónk - a Tisza és a Bodrog - ölelésétől indulunk, majd a Bodrogon felevezünk a mi mini Amazonaszunkba, a Bodrogzugba. Itt megpihenünk és folytatjuk utunkat az énekes, ragadozó, vízimadarak és színes lepkék gyűrűjében egészen a madármegfigyelő toronyig, aminek a legmagasabb szintjéről távcsővel megfigyelhetjük az egész ártér csodálatos élővilágát,  körben pedig a Zempléni-hegység vonulatait miközben hallgatjuk a brekik nászát.

Találkozó:
08:00 - 09:00 Zenit vízibázis (Rakamazi híd alatt balra Nyh felől) - Regisztrációk ellenőrzése, kenuk, evezők, mentőmellények kiosztása, vízhatlan zsák vagy műanyag hordó kérhető.
09:30 Gyors oktatás evezéstechnikából és vízi kreszből.
10:00 Vízreszállás.

Visszaérkezés: Délután kb. 15:00 - 16:00 óra magasságában, ez a csapattól függ.

Amit hozni kell:
Egész napra elegendő, kalóriadús élelem és folyadék (mentes víz a legjobb), hátizsák, benne saját szemetestasi, ha erősen fog sütni a nap, akkor naptej, kalap.
Ruházat: időjárásnak megfelelő, réteges és vízre való öltözék, lábbeli a kiszálláshoz (vízicipő v régi edzőcipő), széldzseki, esőkabát, a popsi alá polifóm v törülköző.

A túra részvételi díja: 8.200 Ft / fő, ami tartalmazza a túra szervezési és túravezetői díjat, a felszerelést (kenu, mentőmellény, műanyaghordó, vízhatlan zsák, oktatás és az *első 10 jelentkezőnek kis húsvéti ajándékot).

Nem tartalmazza: az étkezést, italt és a nemzeti parkos belépőt, utóbbit a helyszínen rendezzük

A túra minimum 8 - 10 fővel indul, ha a megadott jelentkezési határidőig beérkeznek a regisztrációk és a részvételi díj.

Jelentkezés: turasportok@gmail.com email címen és a +36705610300 mobilszámon, valamint a honlapunkon található eseménynél.

Figyelem! A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt, a kapott részvételi szabályt elolvasta és magára nézve elfogadja, amit aláírásával igazol. A túraveztőnek joga van az időjárási viszonyoknak megfelelően megváltoztatni vagy elnapolni a túrát, ha azzal a résztvevők biztonságát védi. Újabb időpontot közösen egyeztetnek, amire érvényes marad a befizetett díj, ha a túra nem került megrendezésre.
A túrán készült fényképeket mindenki jóváhagyja, hogy azt a szervezők felhasználhassák az oldalukon egy képes összefoglalóban.

Mindenkit szeretettel várunk!
NaTúráZOOM Természetbarát Kör


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!