#borozzotthon

Huli Panzió

Tokaj különleges, egyedülálló hangulatú kisváros, számtalan látnivalóval, nagyszerű borospincékkel, jó éttermekkel, és páratlan természeti adottságokkal megáldva. A borturizmus mellett azonban egyre szélesebb körű, minőségi kikapcsolódási lehetőséget is kínál a város, hiszen fesztiválok, színházi és egyéb kulturális rendezvények sora várja szinte egész évben az idelátogató turistákat.

Itt találkozik össze a Tisza és a Bodrog, itt magasodik a Kopasz-hegy, itt terem a legfinomabb szőlő, és itt készül a legfinomabb bor. A Panziónk ennek a gyönyörű városnak a szívében található, a hegy lábánál, pár lépésre a folyók torkolatától.

 

A Huli Panzióban 12 igényesen kialakított szoba található, kiegészülve a Bodrog Panzió 7 szobájával, melyek megfelelve az egyre magasabb igényeknek, minőségi, mégis elérhető árú szolgáltatást nyújtanak vendégeink számára. A két panzió egybenyitott, átjárható, ezért nagyobb, akár 50 fős társaságok fogadására is alkalmas. Szobáiban tágas fürdőszoba, hűtőszekrény, és televízió szolgálja a kényelmet. Minden szoba és a közös helyiség is klimatizálható. Az egész panzióban ingyenes a WIFI használat.

A panzió akadálymentes, a közös helyiségben házimozi található. Panziónkhoz ingyenesen használható, zárt parkoló tartozik, ahol 8-10 autó részére tudunk helyet biztosítani.

A belső udvarban egy gyönyörűen kialakított cukrászda és kávéház üzemel, a grill büfében pedig változatos ételek közül válogathatnak vendégeink. Édesség-, és ajándékboltunkban kézzel készült csokoládék, teakülönlegességek, szörpök, borok, kerámia ajándéktárgyak közül válogathatnak.

Nagy örömünkre szolgál, hogy vendégeink szívesen visszatérnek hozzánk, mely a legnagyobb elismerés számunkra, és városunk számára is.


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

 

Tippek:
Családoknak, barátoknak
Interaktív térkép
Panzió

Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Grafikus ellenőrző kód


Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!