#borozzotthon

Gusteau Kulináris Élményműhely

A Gusteau-ról...

Kapni jó…adni viszont maga a boldogság…

Kulináris Élményműhelyünkben egy olyan alkotócsapat gyűlt össze, aki számára az örömszerzés művészet. Célunk pedig, hogy Borvacsoráinkkal, dűlőtúráinkkal, bortúráinkkal valamint egyéb rendezvényeinkkel átadjuk Önnek a felejthetetlen „Gusteau érzést”...

Szolgáltatásaink

A Borok íz élményének fokozása.
Borebédek, borvacsorák. Válogatott bortételekhez chefünk többfogásos menüt alkot, borászunk pedig bemutatja a borokat az ételekkel párosítva.
Hangulat, amely átjárja a helyet - zenés esteket szervezünk neves fellépőkkel, borokhoz készített ételekkel.
Csoportoknak tréningeket, csapatépítő programokat szervezünk.
Családi programokat -névnap, szülinap, keresztelő, stb.- szervezünk.
Bevezetés a történelmi dűlők világába - Kalandos dűlőtúra, történelmi dűlők bemutatása piknikkel, borkóstolóval.

Pihenés élménnyel

Hangulatos teraszunkon élmény megpihenni egy kalandos nap végén. Családosok igénybe vehetik külön teraszunkat gyermekjátékokkal. Kültéri kemencénk, grill teraszunk esténként csodás illatokkal csalogat.

A Mádi borok élményének átadása - Mádi bortúra, borászatok tematikus látogatása, pincetúrával, borkóstolóval.

Túl Budapesten, túl a Michelin csillagokon – éppen Tokaj-Hegyalján
A Gusteau Kulináris Élményműhely. Élmény és műhely. Egy műhely Tokaj-Hegyalján. Méghozzá az egyetlen, ahol az ételek is a borokról szólnak. Mindez azért, hogy a legteljesebb élményt hozhassuk létre. Azt vállaljuk, hogy az eddig rejtett ízeket, illatokat is kihozzuk a borokból . Méghozzá különleges ételeink segítségével. Kulináris Műhelyünkben működik az első olyan ízlabor, ahol az étel és a bor tökéletes összhangját hozzuk létre. Mindezt természetesen világszinvonalon. Mert mi úgy gondoljuk: ezt  igazán csak így érdemes. Persze a legjobb borok is erre köteleznek.

A Gusteau érzés egy olyan gasztronómiai élmény megteremtése, ahol a vendégek az adott környezetben rejlő kincseket megízlelhetik.
„A Gusteau-nál szeretnénk a hétköznapokat ünnepélyessé varázsolni, jó hangulatot teremteni és a vendéglátást örömforrássá tenni. Arra törekszünk, hogy az étel és a bor keltette benyomások egyeztetése a legjobb összhangot alkossa.” Szakembereink ezért a Tokaji Borvidék kincseit, a mádi dűlőszelektált borokat olyan ételekkel párosították, melyek eddig még nem tapasztalt magasságokba emelik élvezeti értéküket a kulinaritás és a borkultúra világában. „Nem öncélú az az ínyenckedés, amit mi itt végbeviszünk, hisz a borokat igyekszünk a középpontba emelni. Adottak a kiváló alapanyagaink, melyekért, ha szükséges, messzire szalajtjuk beszerzőinket, de az is lehet, hogy épp itt, Mádon, a szomszéd telken, vagy gazdaságban bukkanunk valami finomságra, mint például a kecskegidára. Adottak a fejünkben lévő kombinációs lehetőségek is. És ekkor jön a munkánk neheze: a kóstolás.”
A kulináris élményszerzés helyszínéül Mádot választottuk, mely számunkra Tokaj esszenciája. „A Tokaji borvidék volt a világon az első, földrajzilag körülhatárolt, védett és osztályozott, zárt borvidék. Legkiemelkedőbb termőhelyei közül mi Mádba szerettünk bele, ahol otthont kerestünk az erről, a különleges összetételű termőhelyről származó borok és hozzájuk készített ételeink számára. Helyszínünk valóban történelmi jelentőségű, ahhoz a borhoz, melyet manapság kóstolhatunk, erről a különleges termőhelyről 10 millió évvel ezelőtt a Pannon-tó környezetében olyan vulkáni folyamatoknak kellett történnie, melyek egy kivételes talajösszetételt hoztak létre. Szeretnék segíteni vendégeinknek, hogy ezt a csodálatos helyet minél élmény- dúsabban éljék meg, mély nyomot hagyva az emlékeken túl az ízlelőbimbókra is.”
Szolgáltatásaik repertoárja között a borebédektől, borvacsoráktól kezdve a borkóstolókon, bortúrákon át a pálinkakóstolóig minden megtalálható. Mádi udvarházunkban adunk helyet a vendégeink által kiválasztott borászoknak, borászatoknak arra, hogy bemutassák boraikat. Mádon és környékén rendszeresen szervezünk pincelátogatást a vendégek által kiválasztott pincészetekhez, mely esemény megkoronázásaként borvacsorával zárják a napot. Havi rendszerességgel szervezünk Borvacsorákat és Boresteket. A borvacsora során válogatott borokhoz 6 fogásos ételsort alkot shefünk, mely minden alkalommal egyedi és csodálatosan emeli ki a borok karakterét. Borestjeink havonta kerülnek megrendezésre, melyen a fellépő művészek mellett magas színvonalú borkóstolót rendezünk.


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

 

Tippek
Borbarátoknak | Családoknak, barátoknak
Vendéglátó jellege
    Berendezés jellege: Modern
    Árszínvonal: Exkluzív
    Asztalfoglalás: Asztalfoglalás ajánlott
Vendéglátóhely típusa
Étterem | étterem
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!