#borozzotthon

Évjáratkörkép 2019 - a Péter Pincészet borainak bemutatása a Millennium Hotel & Étterem teraszán



Időpont: 2021. június 6., 14:00

Helyzsín: Tokaj, Millennium Hotel & Étterem

A Péter Pincészet és a Millennium Hotel & Étterem szervezésében egy exkluzív kóstoló keretében ismerkedhetünk meg a 2019-es évjárattal és annak boraival valamint a pezsgőkészítés rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk.
Szeretettel várunk minden borkedvelőt a tarcali dűlőink nyújtotta egyedi ízkavalkád sokszínűségével. Kóstolás során szót ejtünk múltról, jelenről és jövőképről is, egy kötetlen beszélgetés keretében.
A kóstolót vezeti: Péter Ákos

Kóstolásra kínált tételek:
Welcome drink:
  • Péter Furmint Pezsgő - Méthode Traditionnelle - Extra Brut - 2018

Borkóstoló:
  • Péter Hárslevelű – Mézes-mály dűlő 2019 (száraz)
  • Péter Furmint - Mézes-mály dűlő 2019 (száraz)
  • Péter Furmint - Thurzó dűlő 2019 (száraz)
  • Péter Kabar 2019 (száraz)
  • Kövérszőlő 2019 (száraz)
  • Péter Zéta, késői szüretelésű 2019 (édes)

A program ára: 3.500 Ft /fő, amely tartalmazza a felsorolt borokat és a pezsgőt, illetve ásványvizet és borkorcsolyát.

A kóstoló 14:00 – 16:00 óra között kerül megrendezésre, 14:15-kor elkezdődik a kóstolás!
Asztalfoglalás: Iván István +36-20 583 0409

Bővebb információ az Évjáratkörkép 2019 borainak bemutatásával és pezsgő kóstoló a Millennium Hotel & Étterem teraszán Facebook-eseményben.





Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!