#borozzotthon

Első Mádi Borház

Több szempontból is első ez a csalogató épület. A falu első háza, amely fogadja az ideérkező és az átutazó vendégeket. Ez az első olyan intézmény, amely igyekszik összefogni és méltó környezetben bemutatni a mádi borászatok munkájának lényegét, azaz a hitét a mádi dűlők különleges fekvéseiben, az ásványoktól duzzadó talajban, a szigorú terméskorlátozásban, a kemény munkában és a baráti összefogásban.

A csodás borokat a régió alapanyagait is felhasználó sokszínű bisztrókonyha kíséri. A szívélyes kiszolgálás mellé igyekszünk minél több információval szolgálni a Mádon található látványosságokról, szállás- és szórakozási lehetőségekről, de legfőképpen a táj szőlészeti és borászati adottságairól. Izgalmas szolgáltatásainkon keresztül bemutatjuk a tájegység kivételes adottságait és egyediségét.


Mádi Dűlőtúrák

Engedje el a város zaját és sétálgasson a mádi dűlők közt, ismerje meg a környék történelmi dűlőit és kóstolja meg a mádi szőlőtőkék ajándékát. Finomságokkal töltött piknikkosár, ígéretes palackok és borászunk izgalmas történetei kísérik dűlőtúráinkat. A kalandos dűlőtúrák végeztével megpihenhet a Nőtelen házban és élvezheti a hamisíthatatlan esti csendet. Grillvacsoráját a szőlőtőkék szomszédságában fogyaszthatja, a Szent Tamás borok és a ropogó tűz hangja kíséretében.


Bor és bringa a dűlők között

Tekerjen egy jót barátaival, közben mi megmutatjuk Önöknek a furmint varázslatos világát. Lásson a sorok közé! Borkóstolással egybekötött kerékpártúra, hogy érzékelje mit rejt a palack.
Induláshoz szükséges minimum 10 fő és némi elszántság! Az örök élmény és a gondosan összeválogatott borkóstoló a túra végén garantált! Alternatívák: 7-14-20 Km kerékpártúra


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

Interaktív térkép
Borpincék | Vendéglátás
Utazástervező "mit" kategóriája
Pincelátogatás, borkóstolás
Tippek
Borbarátoknak | Családoknak, barátoknak
Vendéglátó jellege
    Férőhely: 20-40 fő
Vendéglátóhely típusa
Borház | Borozó
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!