#borozzotthon

Megyünk a levesbe | Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Lakatos László

Időpont: 2020. szeptember 19., 18.00
Helyszín: Tokaj, Fesztiválkatlan


Kedves Nézőink!

A június 19-i 20.00 órás ALL STARS - Hadházi László, Dombóvári István, Szomszédnéni Produkciós Iroda c. előadásunk a Tokaj Fesztiválkatlanban a Magyarország Kormánya által kihirdetett veszélyhelyzet miatt elmarad.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk, ehhez viszont műsorváltozásra is szükségünk volt.

Az új időpont: 2020. szeptember 19. 18.00, az előadás helyszíne változatlan. Kérjük figyeljenek, hogy a kezdési időpont is megváltozott!

Az új műsor: MEGYÜNK A LEVESBE - Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Lakatos László

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, ugyanarra a helyre, azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az időpont nem felel meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket június 30-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.
Amennyiben nem online vásárolta jegyét, akkor vagy a vásárlás helyén tudja visszaváltani (ha ezen intézmény zárva tart, a visszaváltásra az újranyitás után tud sort keríteni), vagy ha az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta, úgy 2020. 06. 30-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:
https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas
(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!)

Amennyiben a módosított időpont idejéig nem szűnnek meg a járványügyi intézkedések, ismét új időpontot egyeztetünk és ugyanilyen formában jelezzük Önöknek.

A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.

Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu oldalt!

Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapata.


Bővebb információ a Hadházi László önálló estje Tokajban! mv. Lakatos László Facebook-eseményben.

TEXT_VASARLOK_ERTEKELESE
NO_REVIEWS_YET