#borozzotthon

Az Illúzió Mesterei

Időpont: 2020, augusztus 16., 18.30 - 20.30
Helyszín: Tokaj, Paulay Ede Színház


Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzó Mesterei tokaji show-műsorára. A műsorban szereplő előadók nemzetközi TV show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői, azaz:

Az Illúzió Mesterei:
Hajnóczy Soma és
Nagy Molnár Dávid

A nagy sikerű tavalyi előadások után az Illúzió Mesterei megújult műsorral térnek vissza Tokajba!

Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után most készek arra, hogy a tokaji közönséget is elvarázsolják! Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Itt nincsenek kameratrükkök: a hihetetlen illúziók a nézők előtt, sőt, az ő bevonásukkal valósulnak meg. Ketté vágott nők, lenyűgöző kézügyesség, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag előadásban.

A műsorban  vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal szerepel a hármas képen elöl álló Hajnóczy Soma, a bűvészet kétszeres világbajnoka, aki nemrég megkapta Az év legkreatívabb bűvésze díját.

De fellép Nagy Molnár Dávid bűvész, világbajnoki ezüstérmes illuzionista is, a Kulturális Minisztérium nívódíjával kitüntetett bűvészmester, aki nemzetközi gálaműsorok és óceánjáró luxushajók színpadai után most itthon szeretné a nézőket elkápráztatni! 

A Broadway Event és a Zempléni Fesztivál közös szervezésében.

Jegyárak:

  • 5.900,-Ft
  • 4.900,-Ft
  • 3.900,-Ft

Bővebb információ és jegyvásárlás:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

TEXT_VASARLOK_ERTEKELESE
NO_REVIEWS_YET