• Facebook
  • Foursquare
  • Instagram
  • Flickr
  • Pinterest
  • Google+
  • Twitter
  • Tripadvisor
  • tumblr
  • YouTube
  • blog.hu
top banner

Minden, ami buborék!

Időpont: 2019. február 02. 18.00 - 22.00
Helyszín: Mád, Gusteau Kulináris Élményműhely

2019 február 2-án megrendezésre kerül a négy állomásos MAD GOLD tematikus vacsorák első alkalma, melynek középpontjában a pezsgők, és buborékok állnak.

Séf: Horváth Gábor, a 2017-ben a Gault Millaut "Év étterme díját" elnyerő Gusteau Kulináris Élményműhely 2 séfsipkával jutalmazott séfje.
Vendégséf: Ruprecht László, a Stílusos Vidéki Éttermiség egyik alapítója és elnöke, a 2018-as évben Pro Turismo díjat nyert kreatív séf.

Italsor:

  • Tenuta Ca'Bolani Prosecco spumante brut
  • Louis de Grenelle Cremant de Loire Brut
  • Codorniu Seleccion Raventos
  • Szent Tamás Kishegy Magnum 2011
  • Champagne Taittinger Les Folies de la Marquetterie
  • Marrenon Luberon – Cuvée "M" (Grenache Noir rose)

Ételek: hamarosan

A MAD GOLD kártya különleges klubtagságot biztosít a gasztronómia és borok világa iránt elkötelezett vendégek számára.

A kártya tulajdonosa jogosult:

  • a 2019-es évben megrendezendő 4 tematikus vacsorán való részvételre, 35.000Ft helyett 25.000Ft/alkalom áron
  • 8% általános kedvezményre cégcsoportunk minden egységénél (Gusteau Kulináris Élményműhely, Első Mádi Borház, Mad Wine, Szent Tamás Pincészet, Botrytis Hotel)
  • évi egyszeri, borvásárláskor beváltható 20%-os kedvezményre

A vacsorán való részvétel MAD GOLD kártya kiváltásával 25.000 Ft/fő, kártya nélkül 35.000 Ft/fő.
A kártya díja: 100.000 Ft.
Regisztráció: marketing@madgoat.hu


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

 

Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!