• Facebook
  • Foursquare
  • Instagram
  • Flickr
  • Pinterest
  • Google+
  • Twitter
  • Tripadvisor
  • tumblr
  • YouTube
  • blog.hu
top banner

Mádi Furmint Február

Február 17-én kerül sor az idei Mádi Furmint Február rendezvényre.

Időpont: 2018.02.17.
Helyszín: 
Gusteau Kulináris Élményműhely

Mádot ma már sok hazai és nemzetközi szakértő tekinti a furmint fővárosának, hiszen ehhez a településhez kapcsolódnak a magyar fehérbor XXI. századi történelmének legkomolyabb eredményei.
Ebben az évben is kiváló mádi termelők borainak sétáló kóstolójával készülünk a neves eseményre.

Regisztráció az aszuhaz@gusteau.hu e-mail címen lehetséges.
A részvétel díja 9900 Ft, és előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció a regisztrációs díj megérkezésével válik aktívvá.

Furmint Február menü:

  • Marha kocsonya, cékla, uborka
  • Tépett mangalica, gyömbéres káposzta, házi magos cipó
  • Almás-diós pite, vanília

Résztvevő borászatok listája:

  • Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet
  • Szepsy Pince
  • Szarka Pince
  • Holdvölgy
  • Gizella Pince
  • Lenkey Géza
  • Demetervin
  • Balassa István
  • Barta Pince
  • Árvay Pince
  • Pelle Pince
  • Royal Tokaji Wine Company
  • Budaházy Pince
  • Orosz Gábor Picészete
  • Tokaj Classic
  • Götz Pince
  • Zsadányi Pincészet
  • Zsirai Pincészet
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!