• Facebook
  • Foursquare
  • Instagram
  • Flickr
  • Pinterest
  • Google+
  • Twitter
  • Tripadvisor
  • tumblr
  • YouTube
  • blog.hu
top banner

Mádi Furmint Február 2017

Február 18-án kerül sor az idei Mádi Furmint Február rendezvényre. Mádot ma már sok hazai és nemzetközi szakértő tekinti a furmint fővárosának, hiszen ehhez a településhez kapcsolódnak a magyar fehérbor XXI. századi történelmének legkomolyabb eredményei. Ebben az évben is előadásokkal és kiváló mádi termelők borainak sétáló kóstolójával készülünk a neves eseményre.

A részletes program:

16:00 Oktatási Központ – Előadások

  • Geológiai kutatási eredmények – Eszterházy Károly Egyetem
  • Furmint hordókísérleti eredmények – Kádár Hungary Kft.
  • Biomit technológia palackba zárva – Bandi Károly

17:30-22:00 Sétáló kóstoló - Aszúház
Szepsy, Szent Tamás Pincészet, Holdvölgy, Gizella Pince Tokaj, Lenkey, Barta, Royal Tokaj, Pelle, Zsirai, Demetervin, Szarka, Anna Birtok, Ferdinánd, Bihari pincészetek részvételével.

A sétáló kóstolón résztvevő pincészetek boraihoz Horváth Gábor, a Gault & Millau által az év éttermének választott mádi Gusteau étterem chefje kreál három fogásos street food ételsort.


Cím: Aszúház - Mád, Batthyány u. 53.
Részvételi díj: 9.800 Ft/fő, mely tartalmazza a belépőt az előadásokra, a sétáló kóstolót, a 3 fogásos menüt, ásványvizet és kávét.
Jelentkezni lehetséges: takacs.greta@gusteau.hu

Előzetes regisztráció szükséges!
Kérjük, hogy a jelentkezéssel egyidejűleg írja meg számlázási címét, hogy kiállíthassuk önnek a díjbekérőt, mellyel véglegesítheti regisztrációját.
Interaktív térkép
Program
Utazástervező "mit" kategóriája
Esemény, rendezvény
Esemény típusok
Programok | Rendezvény
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!