• Facebook
  • Foursquare
  • Instagram
  • Flickr
  • Pinterest
  • Google+
  • Twitter
  • Tripadvisor
  • tumblr
  • YouTube
  • blog.hu
top banner

Élménytúra a Bodrogzugban

Időpont: 2018. május 21. 08:00
Helyszín: Zenit Vizibázis

Jelentkezési határidő: 2016.05.18. 15:00 - ig!

Program:
A kempingből indulva az UNESCO és a Ramsari Egyezmény védelme alatt álló két folyón, a Tiszán és a Bodrogon jutunk el a Bodrogzugba, ahol a mesébe varázsoló rejtett élővilágát csodálhatjuk és ismerhetjük meg.
Ha a lehetőségek engedik (kolokán), akkor elnézünk a madármegfigyelő toronyhoz is, ahonnan fantasztikus panorámában tárul elénk az árterület és a Zempléni-hegység vonulata. Kiszálláshoz lábra rögzíthető játszócipő/szandál kell, azt mindenki hozzon! Visszafelé, beevezünk a Nagy-tóig, majd a Zsaró-éri pihenőnél kiszállunk megnyújtózni és hűsölni a langyos vízben. Délután érkezünk meg a Zenit Vízibázisra.

Találkozó: 08:00 óra Zenit Vízibázis, Rakamaz>> Tokaj, Erzsébet-híd mellett, teknősbéka házzal szemben kell lemenni.

Helyszín: Rakamaz - Tokaj

08:20-tól névsor egyeztetés, részvételi nyilatkozat aláírása + túradíjak befizetése, hajók (4 személyes kenuk, evezők, mentőmellények, műanyaghordók) gyors kipakolása, úti csomagok elkészítése (saját hátizsákokba, amit vízre viszünk magunkkal).
Indulás előtt a kezdők gyors kiképzést kapnak evezéstechnikából, az úszás tudás nem követelmény, mert a mentőmellény viselése kötelező a túra alatt (csak a vízen).
Minden kenuban üljön egy jó kormányos.
Vízre szállás: max. 09:00 - 09:30-kor, egész napos program!

Részletek mobilon.
Kérjük, hogy pontos összeget és személyi igazolványt hozzanak!

Figyelem!
Jelentkezés csak az előre (a helyszínen, indulás előtt) befizetett részvételi díj (túra ára + engedély/személyenként) és a kitöltött Regisztrációs lap, valamint a Részvételi nyilatkozat* aláírásával érvényes.
*Utóbbiakat a helyszínen kell aláírni!

Jelentkezni a +36 70 561 0300 mobilon lehet.

Felszerelés:
Vízre való és az időjárásnak megfelelő réteges játszóruha: alulra fürdőruha, fehér póló, naci (leégés ellen) fejfedő, ami szél esetén a fejhez rögzíthető. Folyadék, úti csomag (szendvics, nasi, ki-mit akar), fényképezőgép, távcső) + egy nagy nájlonzsák, beletenni a táskát + kötéldarab.
A bázison lesz meleg étel, hideg sör, forró kávé, üdítő, friss limonádé, csapolt sör, finom bor és édesség (önköltségen).

Figyelem!
Pisilni nem igazán lesz módunkban méterenként kiszállni, így ennek megfelelően kell megválasztani a folyadék fajtáját. Legjobb a sima víz.
SZESZESITAL FOGYASZTÁSA AZ EGÉSZ TÚRA ALATT TILOS!
A dohányzást mellőzzék. CSIKKET TILOS BÁRHOL IS ELDOBNI (legjobb, ha senki nem is gyújt rá a természetben, ahová azért megyünk, hogy friss levegővel töltsük meg a szervezetünket)

További információk és adatközlés telefonon!

Mindenkit szeretettel várunk!
Természetesen TúráZOOM Természetbarát Kör

Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!