• Facebook
 • Foursquare
 • Instagram
 • Flickr
 • Pinterest
 • Google+
 • Twitter
 • Tripadvisor
 • tumblr
 • YouTube
 • blog.hu
top banner

Bártfay Udvarház

Tokaj-Hegyalja és azon belül Tállya 2002-tõl, kultúrtájként a Világörökség részét képezi. Községünk Európa Mértani Középpontjában fekszik, és mint az évszázadok óta méltán világhírû Tokaji Borvidék része, kétség kívül felejthetetlen élményekkel gazdagítja az idelátogató vendégeket.Az Európai Unióhoz történõ csatlakozás számtalan lehetõséget nyitott a meglevõ természeti, történelmi és kulturális értékek széles körben történõ bemutatásához, - mely iránt egyre növekvõ kereslet mutatkozik a külföldi és belföldi turisták körében egyaránt - Udvarházunk pedig ezen igények szolgálatába állva, szerepet vállalt a vidéki idegenforgalom fellendítésében, mikor 2008 májusában megnyitotta kapuit az elsõsorban minõségi szolgáltatásokat keresõ látogatók elõtt.

Azóta folyamatos vendégforgalmat bonyolítunk le, és hiszünk abban, hogy egyre bõvülõ kínálatunk és egyénre szabott rugalmasan alakítható szolgáltatásaink, vendégeink legnagyobb megelégedésére szolgálnak majd!

Számunkra nem létezik lehetetlen feladat, ha annak eredménye a kedves vendég elégedett mosolya!

Szobák:

A Bártfay Udvarházban, 11 szobában és egy kétszobás apartmanban 26 fõ elhelyezését biztosítjuk, de a legtöbb közülük pótággyal is felszerelhetõ, így a létszám legfeljebb 36 fõig bõvíthetõ. A szobák mindegyike nem dohányzó, fürdõvel vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal, internet csatlakozással, széffel, egy részük pedig légkondicionálóval és bababarát berendezésekkel is ellátott. A kialakításnál természetesen gondoltunk mozgáskorlátozott társainkra is, így az akadálymentes közlekedés is biztosított.
 
Szolgáltatások:
 
A Bártfay Udvarház a Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.
A szállás- és élményszolgáltató ház versenyképességét elsõsorban a magas minõségû szolgáltatásokkal, egyszerre professzionális és családias vendéglátással garantálja.
11 szobában és egy kétszobás luxus apartmanban összesen legfeljebb 36 fõ elhelyezésére van lehetõség. A szobaegységek minden kényelmi felszereléssel ellátottak, saját wellness részleggel és kiváló természetgyógyász masszõrrel állunk vendégeink rendelkezésére.
Családok számára számos gyermekbarát szolgáltatással és programmal kedveskedünk, udvarunkon és szabadtéri pavilonunkban pedig számtalan lehetõség nyílik egy kellemes délután eltöltésére.
Szívesen adunk otthont üzleti konferenciáknak, csapatépítõ céges rendezvényeknek, továbbképzéseknek, tárgyalásoknak, ezeket igény szerint különleges kísérõ rendezvényekkel, egyedülálló programcsomagokkal kiegészítve.
Zártkörû rendezvények lebonyolításához saját technikai berendezéseinket, valamint hangulatos kávézónkat és kemencés éttermünket is örömmel vendégeink rendelkezésére bocsátjuk.

Külön díj ellenében elõzetes egyeztetés alapján igénybe vehetõ szolgáltatásaink:

Konferencia:
Konferenciatermünk befogadó képessége 30 fõ, a helyiség elrendezése többféle ültetési rend kialakítására alkalmas. A rendezvények lebonyolításához teljes konferencia berendezésünket (projektor, vetítõvászon, laptop, flip-chart, hangtechnika) rendelkezésre bocsátjuk, igény esetén a kísérõprogramok szervezésében és teljes körû lebonyolításában szakmai segítséget nyújtunk.
Konferenciatermünk bérleti díja: 30.000 Ft/nap
A teljes ház lefoglalása esetén díjmentesen áll rendelkezésre.
Bekészítés a szünetekben: 1.400 Ft/fõ

Masszázs:
A különbözõ masszázsfajták gyógyító és lélekre ható nyugtató vagy éppen frissítõ hatását már az ókorban is ismerték. A természetgyógyászatban és egyéb alternatív gyógyításban is rendkívül jártas és doktorok által is elismert szaktudású masszõrünk a legkülönlegesebb masszázsoktól a legegyszerûbb, akár kismamáknál is alkalmazható fogásokig a lehetõségek széles palettáját kínálja vendégeinknek.
A masszázst kiegészítõ esetleges mágnes kezelést, természetgyógyász szaktanácsadást, valamint életmód vezetési tanácsadást az áraink tartalmazzák:

30 perces:
- arc- és dekoltázsmasszázs szépítõ és fiatalító fogásokkal: 3.000Ft
- „Relaxi-Maxi” aromaterápiás, lélekre ható masszázs: 4.200Ft
- frissítõ hátmasszázs fájdalommentesítéssel: 3.000Ft

60 perces:
- „Egész falut bejártam” talpmasszázs betegség-feltérképezéssel: 4.900Ft
- frissítõ testmasszázs (hát, karok és lábak): 5.600Ft
- karcsúsító hatású anticellulitisz kezelés: 7.000Ft
- nyirokmasszázs, ödémában szenvedõ vendégeink számára: 5.600Ft

100 perces:
- teljes testmasszázs (hát, has, dekoltázs, arc, végtagok): 8.400Ft
- „Édes Élet” csokoládés teljes testmasszázs: 9.000Ft

Wellness belépõ nem szállóvendégeknek: 800Ft/fõ/óra

Program- és rendezvényszervezés:
Folyamatosan frissülõ csomagajánlataink mellett vállaljuk egyénre, illetve csoportra szabott programok, programcsomagok és különbözõ rendezvények szervezését és teljes körû lebonyolítását elõzetes egyeztetés, vagy akár helyszínen történõ megbeszélés alapján is.
Szívesen adunk otthont családok vagy baráti társaságok zártkörû eseményeinek, csapatépítõ céges rendezvényeknek, továbbképzéseknek, üzleti meetingeknek.

Asztrológiai elemzés és szaktanácsadás:
A wellness életmód már-már elengedhetetlen része, hogy asztrológiai szempontokat is figyelembe véve, egészséges szemlélettel vezessük életünket.
Az érkezés elõtt legkésõbb 2-3 héttel igényelhetõ munkatársainknál személyes horoszkópelemzõ formanyomtatvány, mely információkból magasan képzett asztrológusunk életmód vezetési elemzést készít. Az elemzés 2 hét elõzetes tanulmányon alapszik, a kiértékelés és tanácsadás 1,5-2 órát vesz igénybe.
Ára: 8.000Ft/fõ
Asztrológiai életmód-elõadások ára: 12.000Ft/1,5 óra

Borkóstolás: Hamarosan!

Kerékpárkölcsönzés:
Udvarházunkban gyermek- és felnõtt kerékpárok kölcsönzésére egyaránt lehetõség nyílik.
Ára: 1.000Ft/kerékpár/nap
Az túraútvonal kialakításában munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.

Gasztronómia:
Reggel 8.00 és 10.00 óra között elõzetes egyeztetés alapján hidegkonyhás éttermünk szolgáltatásait vehetik igénybe az érdeklõdõk.
Svédasztalos reggeli ára: 1.500Ft/fõ/alkalom

A fentiekben ismertetett kínálatunk tájékoztató jellegû, bármely részét rugalmasan alakítjuk az Önök igényeinek megfelelõen!

 
 
 
Tippek:
Családoknak, barátoknak
Interaktív térkép
Magánszállás
Szolgáltatások
  Egészség/ wellness szolgáltatások: Egésztestmasszázs
  Létesítmény felszereltsége: Wellness szolgáltatások
  Sport/ szabadidős tevékenységek: Kerékpár

Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Grafikus ellenőrző kód


Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!